Buchbarpas

Ben je een literaire veelvraat en word je ook zo gelukkig van boeken? Word je verlanglijst met boeken alleen maar langer in plaats van korter? Lijkt het je bij momenten onmogelijk om alle boeken te kopen die je nog zou willen lezen? Zou het dan niet fantastisch zijn om elk boek korting te krijgen? Bij Buchbar kunnen we die wens in vervulling laten gaan!

Wie namelijk in het bezit is van onze ledenkaart, de Buchbarpas, krijgt van ons standaard 10% korting op alle boeken die je bij ons aankoopt – zowel online als in de winkel, zowel nieuw als tweedehands. Daarnaast krijgen leden van Buchbar voorrang op het aankopen van tickets voor onze literaire evenementen en het reserveren van leesclubavonden. Ook ontvang je een welkomstcadeau ter waarde van 7,5 euro.

Om een jaar lang van alle voordelen van onze ledenkaart te genieten, betaal je slechts 20,- euro. Kom jouw Buchbarpas ophalen in de winkel of bestel hem online en we doen hem voor je op de post.

 

 

Altijd korting op alle boeken die je koopt? Sluit een Buchbarpas af voor €20 per jaar en krijg altijd 10% korting op elk boek dat je bij ons koopt. Ook krijg je van ons een welkomstcadeau en voorrang op reservaties voor onder andere de leesclub.
Buchbarpas

Een jaar lang 10% korting op elk boek dat je bij ons koopt.

€20,00