Laat je door ons gidsen door de wereld van de letteren

Ben je op zoek naar leestips die verder gaan dan het aanraden van de huidige bestsellers? Wil je je graag verdiepen in de wereld van de letteren maar weet je niet waar te beginnen? Wil je graag vergeten pareltjes uit de wereldliteratuur ontdekken? Schrijf je dan in voor onze boekenbrief en laat je door ons gidsen doorheen de wereld van de literatuur. Wanneer je je vandaag nog inschrijft, ontvang je meteen een coupon voor 10% korting op je eerste bestelling in onze webshop!

Iedere maand schrijven wij, Jochen en Robin van Buchbar, samen met gastschrijvers, een boekenbrief waarin we jou als lezer gidsen door de literatuur. Voor iedere brief die we schrijven, selecteren we een bepaald thema of onderwerp. Concreet gaat dat van thematische boekenbrieven over literaire stromingen zoals de Beat Generation tot het ontdekken van de lievelingsboeken van iconen als Susan Sontag en David Bowie. Ook ontdekken we in onze boekenbrief samen de literatuur uit bepaalde landen zoals Tsjechië of Japan of lichten we de fondsen uit van kleine, literaire uitgeverijen die doorgaans minder aandacht krijgen van de grote media en boekhandels.

In onze boekenbrief houden we je daarnaast op de hoogte van alle activiteiten die we met Cosimo organiseren en lanceren we telkens onze literaire prints. Natuurlijk verwennen we alle trouwe volgers van onze boekenbrief regelmatig op diverse kortingen en literaire cadeautjes.

Wil je graag dat we een boekenbrief over een bepaald thema of onderwerp schrijver? Of dieper in het leven duiken van een specifieke auteur? Schrijf ons een briefje terug en laat ons weten waar onze volgende boekenbrief over zou moeten gaan!